1 Aralık 2015 Salı

PENİSİ BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HURAFE Mİ GERÇEK Mİ?


He ne kadar ilkel toplum yapımızdan uzaklaşmış olsak da büyük penis (cinselliğin temelini oluşturduğu) ikili ilişkilerde güç ve otorite anlamına gelir. Tabi büyük olması dışında sağlıklı bir ereksiyon da önemlidir. Çünkü zaten bazı durumlarda küçük görünme problemi de sağlıklı ereksiyon olamamaktan kaynaklanır.

Peki, penis büyütme olayı gerçekten mümkün mü? Açıkçası bir bamyadan bir zenci çıkartmanın pek mümkün olmadığını kabul etmek gerekir. Zaten satış odaklı siteler bu ipe sapa gelmez çılgın vaatlerle belki de şifa bulacak olan insanları tedaviden vazgeçiriyorlar.

Bu sorunu yaşayan insanlar için birkaç santimlik farklar bile aslında hayat kurtarıcı olabilir ve zaten olup olacağı da o kadardır.

Örneğin kemik gelişimi ergenlikten dursa da kas gelişimi durmaz. 30 yaşından sonra vücut geliştirip Arnold’a bağlayan abiler görmüşsünüzdür. 
Uygulanan birçok penis büyütme tekniği vardır.

Bunlardan bazıları:

- Ameliyatla
- İlaçla
- Cihazla
- Egzersiz ve esnetmeyle

Ameliyatla Penis Büyütme: Bu operasyonda leğen kemiği ve penis ortasındaki bazı kas ve dokular kesilir. Bu şekilde penis öne çekilmesi için uygun hale gelir. Buradaki uygunluk derecesine göre penis öne çekilir ve kesiler dikilir, ortalama 2 ya da 3 cm gelişme kaydedilebilir. Yahut yağ veya silikon enjekte edilerek kalınlaşma sağlanır.

İlaçla Penis Büyütme: Vücudun kan akışını arttırarak ereksiyonu güçlendirir ve görsel olarak ekstra irilik sağlar. Damar genişliği ile artan kan basıncı ile ereksiyonu güçlendirerek etki eder. Kullanıldığı sürece etki sağlayabilir ama etkilerinin kalıcı olması beklenmemelidir.

Cihazla Penis Büyütme: Vakum sistemiyle çalışan pompalar sağlıklı olmadığı gibi pek etkili de değiller ama etkili olabilen başka sistemler de mevcut. Ancak 6 ay – 1 yıl gibi süreler boyunca günde en az 6 saat kullanılması gerekiyor. Penisi ucundan sıkıştırarak germe yöntemi kullanılıyor. Gün içinde boş zamanlarda evde bol bir giysinin içinde kullanılabilir.

Egzersiz ve Esnetmeyle Penis Büyütme: Üzerinde en çok duracağımız, en etkili ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz yöntem bu. Çünkü ameliyat parasını dert etmeyecek bir çok insan bile bıçak altına yatmaktan çekinebilir. Özellikle basında duyduğu bazı ünlülerin bu tip ilaçlar yüzünden yaşadığı sağlık sorunları haberleri dolayısıyla kimyasal ilaçları kullanmak istemeyebilir. Yahut pompaların damar yapısını bozması veya evde bu aletleri saklama sorunlarından dolayı bu cihazlara meyletmek istemeyebilir. Ama sadece biraz zaman ve emek harcayarak elde edebileceği egzersiz ve esnetme hareketleriyle bu olumsuz etkilere maruz kalmadan kendisini geliştirebilir. Ayrıca en maliyetsiz yöntem de budur.


Netice almak ilaç ve ameliyat seçenekleri dışında birkaç aylık zaman ve sabır gerekebilir. Çok aksatmadan bu egzersizleri tekrarlamak gerektiği için kişinin üşenmeden ve hemen ertesi gün sonuç beklemeden ilerlemeye devam etmesi gerekir. Eğer bunu başarabilirse en ucuz, sağlıklı ve kalıcı yöntem budur.

Zaten penis büyütme teknikleri de iki aşamadan oluşur ki bunların birincisi penisi sert ve dik tutan adalelerin güçlendirilmesidir. İkinci aşama ise esnetme yöntemiyle penisin içine kan dolan süngerimsi yapısını ve damarlarını genişletme üzerine kuruludur.



Doğal penis büyütme tekniklerinin yer aldığı kitap için tıklayınız.

9 Kasım 2015 Pazartesi

EN KÜÇÜK PENİS!

Penis boyu ile ilgili rekor sahibi 50 cm'lik Meksika'lıdan bahsetmiştik. Peki en küçüğü merak ettiniz mi hiç?

Kayıtlı olan en küçük penis 1.4 cm'dir. Bu ve benzeri bazı ilginç bilgileri listeledik:

- Erkekler ortalama hayatları boyunca 20.000 kere masturbasyon yapar (Bu rakam yurdum ergenlerinde ömürlük değil yıllık rakamdır.)

- Erkekler ortalama olarak hayatlarında 72.000 kere boşalıyor.

- Bir erkek tüm hayatı boyunca yaklaşık 53 Litre sperm üretir.

- Spermin boşalma sırasında ulaştığı hız yaklaşık 44 km'dir.

- Bilinen en uzun penis yaklaşık 55 cm'dir.

- Bütün dünyanın en iri penisli canlısı 3.35 metre ile mavi balinadır.

- Erkeklerin en çok tahrik olduğu zaman dirimi sabah saatleridir.

- Erkeklerin %35'i masturbasyon yaptığını itiraf edemiyor.

- İtiraf edebilenler arasında ise günde en az bir kere yaptığını söyleyenler %54.

- Bir erkeğin, bir orgazmdan sonra tekrar erekte hale gelebilmesi için 2 dakika ila 2 hafta arasında sürece ihtiyacı olabilir.


Bu arada penisinizi büyütebileceğiniz gibi boyunuzu da uzatabilirsiniz. Boy uzatma egzersizleri ile boyunuzu 4-6 cm kadar uzatabilmeniz mümkün.

2 Kasım 2015 Pazartesi

OY PUSULASINDA PENİS RESMİ GEÇERLİ SAYILDI

Penis büyütme haberleri bir yana seçim gündemi dolayısıyla geçen baharda İngiltere seçimlerinde olan bir haberi paylaşmak istedik.

İngiltere'de Başbakan David Cameron'ın zaferiyle sonuçlanan seçimlerde, bir seçmen oy pusulasında Galler'in Montgomeryshire bölgesinden Muhafazakâr Parti'nin adayı olarak yarışan ve oyların yüzde 45'ini alarak Avam Kamarası'ndaki yerini alan Glyn Davies'in altında bulunan kutucuğa penis resmi çizdi. Seçmenin kutucuğu taşırmaması nedeniyle oyu geçerli sayıldı.

Daily Express'te yer alan habere göre; Davies Facebook'tan yaptığı paylaşımında konuya ilişkin "Bir seçmen, oy pusulasında benim kutuma çapraz yerine, ayrıntılı bir penis resmi çizmeye karar vermiş. Şaşırtıcı bir şekilde, kutunun sınırları içine düzgünce çizildiği için, seçim görevlisi oyu geçerli sayıyor. Sanatçı geçerli olsun diye mi yaptı emin değilim ama ben minnettarım. Kim olduğunu bilsem ona şahsen teşekkür ederdim" dedi.

30 Ekim 2015 Cuma

ŞEKER HASTALIĞI SERTLEŞME SORUNUNA NEDEN OLUYOR

Şeker hastasıysanız ve peniz boyunuz küçük diye üzülüyorsanız unutun gitsin. Çünkü diyabet tedavinize en iyi şekilde uymazsanız penisiniz küçük olmasından çok daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Şeker hastalığı olan hastaların % 35 - % 90’ında zaman içerisinde sertleşme sorunu ortaya çıkmaktadır. Sertleşme sorunu şeker hastalığı olan erkeklerde şeker hastalığı olmayanlara göre daha erken dönemde başlar ve şiddetli bir şekilde ilerler. Şeker hastalığı olan erkeklerde sertleşme sorunu normal kişilere göre 3 kat fazla görülmektedir.

Diyabet ilaçlarının tam kullanılmaması veya diyete uyulmaması halinde sertleşme sorunu oluşur veya artar.

23 Ekim 2015 Cuma

ORTALAMA PENİS BOYU ARAŞTIRMASI

15.000 denek üzerinde yapılan uluslararası bir araştırma ortalama penis boyunu ortaya koyarak penis büyütme çabalarının neden bu kadar popüler olduğunu ortaya koydu. 

Londra King's College ve Maudsley NHS Foundation Trust’un araştırmacılarına göre ortalama penis uzunluğu normalde 9,16 cm, ereksiyon halinde ise 13,12 cm olmalı.

15 bin 521 denekte yapılan araştırma için 17 yaş üzeri ve farklı ırklardaki erkeklerde ölçümler yapıldığı yer aldı.

Kaynak: http://www.ntv.com.tr/

22 Ekim 2015 Perşembe

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA PENİSİ KIRILDI!


Denizlide yaşayan 49 yaşındaki D.Y. cinsel ilişki sırasında ok ciddi ağrı çekmeye başlayınca hastaneye gitti. Yapılan ilk muayene sonucunda penisinin kırıldığı tespit edildi.

Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Alper Başakçı yaptığı açıklamada; ‘’Penisi saran kanın toplandığı bir kılıf var. Bu kılıfın belli bir bölgesinin aşırı zorlanmaya bağlı yırtılmasından dolayı kan dışarı boşalıyor ve penis etrafında cildin altında morarma şişme ağrı gibi şikayetler birden ortaya çıkıyor. Genellikle hastalar çıt diye kırılma diye ses geldi diye anlatırlar. Sonrasında da acilen doktora gitmeleri gerekir. Penis kırılmaları penis ereksiyon halindeyken olur’’dedi.

21 Ekim 2015 Çarşamba

İNTERNETTEN SİPARİŞ ETTİĞİ PENİS BÜYÜTME ALETİ YERİNE "BÜYÜTEÇ" GÖNDERDİLER

Malezya'da yaşayan Ong isimli bir vatandaş, cinsel ürünler satan bir internet sitesinden penis büyütme aleti sipariş eder ve olanlar olur.

Türk parasıyla 350 lira civarında olan ürün için bütün işlemler tamamlandıktan ve ödeme gerçekleştikten sonra kargoyla evine gelen ürünü heyecan içinde açan Ong kutudan çıkan büyüteci görünce şok oldu.

Dolandırıcılar ürünün yanında gönderdikleri notta: "Sakın güneşte kullanmayınız, yakarsınız." diyerek alenen dalga geçtikleri için, her ne kadar ismi penis büyütücüyle birlikte anılmak istemese de, yetkililere şikayette bulunmuş.

Kaynak : http://www.saglik.gov.tr/

19 Ekim 2015 Pazartesi

İLK BAŞARILI PENİS NAKLİ


Güney Afrika'daki Stellenbosch Üniversitesi'nde tarihin ilk başarılı penis nakli gerçekleştirildi. Üniversitesi'nin Üroloji Bölümü'nden yapılan açıklamada, Cape Town'daki Tygerberg Hastanesi'nin işbirliğiyle 11 Aralıkta gerçekleştirilen penis naklinin başarılı olduğu söylendi.

Yetkililer 9 saat süren ameliyatta kadavradan alınan penisin nakledildiği 21 yaşındaki hastanın tamamen iyileştiğini açıkladılar. 3 yıl önce sünnet sırasında cinsel organını kaybeden hastanın nakledilen yeni organı sağlıklı bir biçimde kullanabildiği açıklandı.

Çalışmalarının 2010’da başladığını söyleyen Stellenbosch Üniversitesi’nden Profesör André van der Merwe, “Hasta fiziksel ve psikolojik açıdan çok iyi durumda. Vücudu nakledilen penisi kabul etti. Hastanın kısa zamanda iyileşmesine şaşırdık. Amacımız iki yılda organın tamamen fonksiyonel hale gelmesi” dedi.

16 Ekim 2015 Cuma

DÜNYANIN EN UZUN PENİSİ



Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar. İçimizde küçük penisli olmaktan şikayet eden, penis büyütmek isteyen çok fazla arkadaş var ama gördüğünüz gibi sadece çok küçük olması değil çok büyük olması da başa bela.

Dünyanın en uzun penisine sahip olduğunu iddia eden Meksikalı Roberto Esquivel Cabrera, cinsel organı yüzünden çalışamadığını ve “engelli” sayılmak istediğini belirtti.

48 cm penise sahip olan Cabrera 52 yaşında ve kardeşinin ona verdiği bir dairede yaşamını sürdürüyor.

Bu durumundan dolayı kadınların da kendisine yanaşmadığını söyleyen Cabrera Guinnes Rekorlar Kitabına girmek istediğini ancak henüz bu kategoride bir rekor bulunmadığını söyledi. 

Aşağıdaki röntgen ile de durumunu belgelemiş:


15 Ekim 2015 Perşembe

DÜNYA PENİS BOYU HARİTASI


Her ne kadar "bizim ihtiyacımız yok" desek de milletçe penis büyütme tekniklerine ne derecede ihtiyacımız olduğu dünya penis haritasında" açıkça görünüyor

Penis büyüklüğüne göre ülke renklerinin koyu olarak gösterildiği Türkiye 14,41 santimetre ile dünya sıralamasında 123 ülke arasında 73'üncü sırada kaldı.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/

13 Ekim 2015 Salı

PENİSİ SAĞMA EGZERSİZİ NEDİR?

Sağma penisi büyütmenin en iyi yolu olarak kabul edilir... İlgili esnetme ve ısınma egzersizleriyle birlikte kullanıldığında en güçlü tekniktir ve büyütme cephaneliğindeki en etkili silahınız olacaktır.

Temelde sağma hareketi kanı penis boyunca iter ve birkaç ay içinde kanla dolan alanların genişlemesine neden olarak penisinizin büyümesine yardımcı olur. Bu alanlar geliştirildiğinde daha fazla kan tutabilirsiniz ve penisiniz büyür. En önemlisi de bu teknik düzgün bir şekilde uygulandığında tamamen güvenlidir ve sonuçları kalıcıdır...

Penis Büyütme Formülü
Daha büyük bir penis için bu hareketleri yaparken, eğer eğrilik ve sertleşme sorunlarınız varsa onlara da faydalı olabileceğini unutmayın. İleride sertleşme sorunu yaşamamak için de porno bağımlılığından uzak durmanız önerilir.

Penis sağma egzersizi yaparken vereceğimiz bir diğer tavsiye de elinizi korkak alıştırmamanızdır ama yine de; penisinizi çok zorlayarak damarsı yapısına zarar vermemelisiniz.


Penis Büyütme Formülü

12 Ekim 2015 Pazartesi

ESNETME TEKNİKLERİ III


Sabit Çekme ve Vurma Yöntemi
Yine oturun ve penisinizi elinize alın. Penisinizin başını kavrayın ve nazikçe ileri doğru çekin. 20 saniye bu şekilde tutun. Şimdi penisinizi 30 kez bacaklarınıza vurun (15 kez sola ve 15 kez sağa). Bu egzersizi sola doğru çekip vurarak ve sağa doğru çekip vurarak tekrarlayın ve yukarı doğru çekerek bitirin. Bacağınıza vurmayı ihmal etmeyin; bu hareketle penisinizde kan dolaşımının devam etmesini sağlarsınız.

Çok Hareketli Esnetme ve Vurma Yöntemi (Gelişmiş Kullanıcılar İçin)
Bu egzersiz az çok sabit çekme ve vurma egzersizine benzer ancak tek bir yönde çekme ve yön değiştirme yerine penisinizi 15 saniye boyunca çekerken saat yönünde döndürür ve aynı hareketi saat yönünün tersine döndürüp 15 saniye çekerek uygularsınız. Penisinizi iki bacağınıza 30 kez vurun  ve bu işlemi 2 kez daha tekrar edin.

İpucu:  Bu  esnetme  egzersizlerinin  herhangi  birinde  erekte  olursanız  bir  süre durun ve inmesini bekleyin.

8 Ekim 2015 Perşembe

ESNETME TEKNİKLERİ II

Ritmik Esnetme ve Döndürme Yöntemi
Oturun ve işaret parmağınızı başparmağınıza değdirerek bir "Tamam" işareti yapın. "Tamam" işaretinizi flasit penisinizin başının alt kısmına penisin sapına yerleştirin. Mastürbasyonun tersi gibi bir hareketle nazik bir şekilde dışarıya doğru çekin ve ardından başlangıç pozisyonuna dönün. Bu hareketi 10 kez ritmik bir şekilde tekrarlayın. Şimdi penisinizi 5 kez saat yönünde ve 5 kez saat yönünün tersine
döndürün. Egzersizi bu sefer sola doğru çekip
ardından döndürerek tekrarlayın. Şimdi 10 kez sağa doğru çekin ve bitirin.


Germe hareketini yaparken penisinizi dilediğiniz şekilde tutabilirsiniz, ama dikkat etmeniz gereken şu ki tutuş sırasında damarlarınıza baskı yapmayın! Asla aşırı zorlamayın! Kan dolaşımını engellemek istediğimiz en son şey. Sadece bu teknikle çalışarak bile 2 hafta içerisinde gelişim göstermeye başlayacaksınız. Fakat 3-4 ay sonunda inanılmaz değişimi fark edeceksiniz.

7 Ekim 2015 Çarşamba

PENİS ESNETME TEKNİKLERİ

Sıcak havlu ile ısınma ve gerekli gevşeme sağlandıktan sonra yapılacak temel egzersiz penisinizi esnetmek yani germek olacak. 

Kavramak ve çekmek; raconuna uygun olmak kaydıyla yapılacak bu egzersizler penisin hızlı bir şekilde gelişmesini sağlayan en önemli egzersizlerdir. Tıpkı vücut kaslarını geliştirmek gibi...
Penis Büyütme Formülü

Bu esnetme hareketleri penisinizin uzunluğunu ve kalınlığını etkileyen dokuları germe ve esnetme prensibiyle genişletir genişletir.
Daha sonraki konularda bu esnetme hareketlerinin bazı örneklerini açıklamaya çalışacağız. Onları uygulayabilir ya da daha geniş bilgi edinmek için penis büyütme tekniklerinin anlatıldığı bir rehber edinebilirsiniz.


Penis Büyütme Formülü

6 Ekim 2015 Salı

STANDART PC KASMA EGZERSİZİ

Isındıktan sonra 20 kasılmalık setler uygulayabilirsiniz. Her set yarım dakika ila bir dakika arasında sürmelidir. Setler arasında 1 dakika ara verin ve mümkün olduğunca devam edin.

Hedefiniz günde 250 kez yapabilmek ve 1000'e kadar çıkabilmek olmalıdır. İlk bir kaç hafta günde yaklaşık 20 tekrarlı 5 set deneyebilirsiniz (100 kasma). Daha ayrıntılı bilgi için penis büyütme egzersizleri hakkında çok kapsamlı bilgi içeren eğitim setlerini inceleyebilirsiniz...


Kaynak: http://www.penisinhemenbuyusun.com/

5 Ekim 2015 Pazartesi

PC KASI EGZERSİZLERİ

Egzersizleri yapmaya başladığınızda biraz zorlanabilirsiniz ancak eğer 16 kez yapamıyorsanız PC kasınız formunda değil demektir. PC kasınızı kasarak başlayın ve bu şekilde devam edin. 24 kez yapın (ilk başta yapamazsanız daha azıyla da yetinebilirsiniz). Her kasılma (Tekrar) 1 saniye sürmelidir; böylece 24 tekrar yarım dakikadan uzun sürmez. Bu işlerin akışına girmenize ve PC kasınız üzerinde kontrol sağlamanıza yardımcı olacaktır. İlk 24 tekrarın ardından 1 dakika ara verin ve bu sefer her biri 2 saniye süren 3 tekrar yapın. Bu ilk başta zor olabilir ve iyi gelişmiş bir PC kasına sahip olmak biraz zaman alabilir ancak vazgeçmeyin. Zamanla iyileşeceksiniz.

Penis Büyütme Formülü

Özet olarak PC kası ısınması şunları içerir:
16 - 24 hızlı kasmanın ardından (ilk birkaç gün 16 kez deneyebilir ve ardından tekrarlarınızı her gün 2 adet artırırsınız) kasılma başına 2 saniyelik 3 uzun tutuş.


PC kası egzersizleriyle ilgili daha iyi ve kapsamlı bilgiyi konuyla ilgili eğitim setlerinden edinebilirsiniz.


Penis Büyütme Formülü

2 Ekim 2015 Cuma

PC KASINI (Pubococcygeus) GELİŞTİRMEK NEDEN ÇOK ÖNEMLİ



PC kası diye bahsettiğimiz kas, anüs ve testis torbası arasındaki küçük kastır; anüsünüz veya karın kaslarınız DEĞİLDİR.

Tuvalete gidip idrarınızı yaparken bitirmeden önce idrar akışını kestiğinizde bulabilirsiniz. Akışı kesmek için gerdirdiğiniz kas aşağıdaki egzersizleri yaparken kullanacağınız kastır. Bu kası yine de bulamadıysanız aşağıdakileri yapmayı deneyin: Ereksiyon olduktan sonra penisinize dokunmadan hareket ettirmeye çalışın. Bunu yapmak için kullandığınız kas, söz konusu kastır.

Bu kası geliştirmek için bazı basit egzersizler hayatınızı kurtarabilir ve penis geliştirmedeki en etkili egzersizlerden birisidir.

Bu kas daha dik, daha büyük bir penis için yardımcı olmasının yanı sıra ayrıca boşalma kontrolünde de oldukça etkilidir. Bu kas grubu gevşek olan insanlar boşalma kontrolünde başarılı olamazlar.

1 Ekim 2015 Perşembe

PENİS BÜYÜTME EGZERSİZİ ÖNCESİ ISINMA


Isınma - Sıcak Sargı
1. Büyük bir bez VEYA küçük bir havlu alın.

2. Islak, rahatlatıcı ve sıcak oluncaya kadar sıcak suya batırın.

3. Havluyu sıkarak suyun fazlasından kurtulun.

4. Havluyla penisinizi ve testislerinizi sarın.

5. 2 dakika o şekilde bekleyin.

6. 1 - 5 arası adımları iki kez daha tekrarlayın.

7. Penisinizi ve çevresini iyice kurutun.

Bu işlem 5 - 8 dakikanızı alacaktır. 

Isınma - Sıcak -Banyo veya Duş
Bir diğer iyi ısınma yöntemi de 5 veya 10 dakikalık bir sıcak banyo veya duştur. Bunun etkisi sıcak sargı ile aynı olacaktır. Kanın penis bölgesine çekilmesine yardımcı olacak, dolaşımı artıracak, bağlı dokuyu gevşetecek ve yaralanma riskini azaltacaktır.

30 Eylül 2015 Çarşamba

PENİS BOYU ÖLÇÜMÜ

Uzunluğunu Nasıl Ölçeriz? (Flasit-yumuşak)
Flasit ölçüm penis ereksiyon halinde değilken uzunluğunun ölçülmesidir; yumuşak veya sarkık ölçüm. Egzersizlerin, penisin en dikkat çekici şekilde büyüdüğü ilk aşamasında bu ölçüm en önemli ölçüm olabilir.

Penisinizi alın ve yere paralel olarak tutun (yatay). Cetvelinizi penisinizin üzerine yerleştirin ve kasıklarınıza doğru bastırın. Kasık kemiğinde bir dirençle karşılaşacaksınız. Şimdi basitçe penisinizin ucundan itibaren ölçün. Bu sizin flasit uzunluğunuzdur.

Uzunluğunu Nasıl Ölçeriz? (Erekte-sert)
Aslında önceki işlemi tekrarlayacaksınız ancak bu sefer sert bir penisle. Sertleşin ve penisinizi yere paralel tutun. Cetveli kasık kemiğinize bastırın ve ucuna kadar ölçün.

Çevresi Nasıl Ölçülür? (Kalınlık)
Bu ölçüm her zaman penis sertken gerçekleştirilir. Bir mezura alın ve ortasından penisinize dolayın. Bu ölçüm sizin kalınlığınızdır.

29 Eylül 2015 Salı

YENİ BAŞLYNLAR İÇİN PENİS BÜYÜTME

Başlangıç için en önemli iki şey sabırlı olmak ve başlamadan önce ölçüm yapmaktır (evet, penis boyunuzu ölçmekten bahsediyorum)

Köprüler bir günde kurulmadı… Piramitler bir günde yapılmadı… Özgürlük Heykeli bir günde dikilmedi… Bu aynı zamanda penis büyütme, hatta vücudunuzun herhangi bir parçasını büyütme için de geçerlidir. Bunun anahtarı yavaşça başlamak ve ilerlemektir…

Sonuçları birkaç hafta içinde fark edersiniz ancak bazıları şaşırtıcı olmayabilir (ancak bazıları da, örneğin bir aydan kısa süre içinde bir inç gibi bir büyüme sık görülen bir gelişmedir). Bize birkaç ay verin ve konuştuğumuz her şeyin işe yaradığını ve gerçek olduğunu görün!

Başlamadan önce normal olarak penisinizi ölçmeniz çok önemlidir. Bazıları egzersizlere başladıktan bir ay sonra hiç bir fark görmediklerini söyler. Bunun nedeni genellikle öncesinde penislerini ölçmemiş olmalarıdır. Kullanmayı sevdiğimiz eski bir mecazi örnekte şöyle denir: Birkaç haftalığına tatile gidersiniz ve döndüğünüzde bahçenizdeki çimin ne kadar hızlı büyüdüğünü görürsünüz.

28 Eylül 2015 Pazartesi

PENİSTE BÜYÜME NASIL GERÇEKLEŞİYOR?


Kas geliştirir gibi penis geliştirmek mümkün ama nasıl? Biraz bu konu erinde duralım.

Penisin yapısını incelediğinizde 3 ana kısımdan meydana geldiğini görürüz. Bu üç çembersi yapı farklı yapıları ve işlevleri ile birbirlerinden ayrılırlar.

Corpora Cavernosa adı erilen üst kısımdaki cembersi yapılar daha fazla kan akışı sağlamakla, o ikilinin altında kalan yapı ise idrar ve meni çıkışını sağlamakla yükümlüdür.

Bu çembersi yapıları genişletmek demek penise daha çok kan dolmasını sağlamak demektir. Bu da penisin daha uzun ve kalın görünmesini sağlayacaktır. Bunun için özel olarak geliştirilmiş bir çok teknik mevcut.

Penis Büyütme Formülü

Teknikleri düzenli uygulama sonucu 3 – 4 hafta içerisinde çalışmalarınız kendini gösterecek ve daha büyük, daha güçlü bir penise sahip olacaksınız.