1 Aralık 2015 Salı

PENİSİ BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HURAFE Mİ GERÇEK Mİ?


He ne kadar ilkel toplum yapımızdan uzaklaşmış olsak da büyük penis (cinselliğin temelini oluşturduğu) ikili ilişkilerde güç ve otorite anlamına gelir. Tabi büyük olması dışında sağlıklı bir ereksiyon da önemlidir. Çünkü zaten bazı durumlarda küçük görünme problemi de sağlıklı ereksiyon olamamaktan kaynaklanır.

Peki, penis büyütme olayı gerçekten mümkün mü? Açıkçası bir bamyadan bir zenci çıkartmanın pek mümkün olmadığını kabul etmek gerekir. Zaten satış odaklı siteler bu ipe sapa gelmez çılgın vaatlerle belki de şifa bulacak olan insanları tedaviden vazgeçiriyorlar.

Bu sorunu yaşayan insanlar için birkaç santimlik farklar bile aslında hayat kurtarıcı olabilir ve zaten olup olacağı da o kadardır.

Örneğin kemik gelişimi ergenlikten dursa da kas gelişimi durmaz. 30 yaşından sonra vücut geliştirip Arnold’a bağlayan abiler görmüşsünüzdür. 
Uygulanan birçok penis büyütme tekniği vardır.

Bunlardan bazıları:

- Ameliyatla
- İlaçla
- Cihazla
- Egzersiz ve esnetmeyle

Ameliyatla Penis Büyütme: Bu operasyonda leğen kemiği ve penis ortasındaki bazı kas ve dokular kesilir. Bu şekilde penis öne çekilmesi için uygun hale gelir. Buradaki uygunluk derecesine göre penis öne çekilir ve kesiler dikilir, ortalama 2 ya da 3 cm gelişme kaydedilebilir. Yahut yağ veya silikon enjekte edilerek kalınlaşma sağlanır.

İlaçla Penis Büyütme: Vücudun kan akışını arttırarak ereksiyonu güçlendirir ve görsel olarak ekstra irilik sağlar. Damar genişliği ile artan kan basıncı ile ereksiyonu güçlendirerek etki eder. Kullanıldığı sürece etki sağlayabilir ama etkilerinin kalıcı olması beklenmemelidir.

Cihazla Penis Büyütme: Vakum sistemiyle çalışan pompalar sağlıklı olmadığı gibi pek etkili de değiller ama etkili olabilen başka sistemler de mevcut. Ancak 6 ay – 1 yıl gibi süreler boyunca günde en az 6 saat kullanılması gerekiyor. Penisi ucundan sıkıştırarak germe yöntemi kullanılıyor. Gün içinde boş zamanlarda evde bol bir giysinin içinde kullanılabilir.

Egzersiz ve Esnetmeyle Penis Büyütme: Üzerinde en çok duracağımız, en etkili ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz yöntem bu. Çünkü ameliyat parasını dert etmeyecek bir çok insan bile bıçak altına yatmaktan çekinebilir. Özellikle basında duyduğu bazı ünlülerin bu tip ilaçlar yüzünden yaşadığı sağlık sorunları haberleri dolayısıyla kimyasal ilaçları kullanmak istemeyebilir. Yahut pompaların damar yapısını bozması veya evde bu aletleri saklama sorunlarından dolayı bu cihazlara meyletmek istemeyebilir. Ama sadece biraz zaman ve emek harcayarak elde edebileceği egzersiz ve esnetme hareketleriyle bu olumsuz etkilere maruz kalmadan kendisini geliştirebilir. Ayrıca en maliyetsiz yöntem de budur.


Netice almak ilaç ve ameliyat seçenekleri dışında birkaç aylık zaman ve sabır gerekebilir. Çok aksatmadan bu egzersizleri tekrarlamak gerektiği için kişinin üşenmeden ve hemen ertesi gün sonuç beklemeden ilerlemeye devam etmesi gerekir. Eğer bunu başarabilirse en ucuz, sağlıklı ve kalıcı yöntem budur.

Zaten penis büyütme teknikleri de iki aşamadan oluşur ki bunların birincisi penisi sert ve dik tutan adalelerin güçlendirilmesidir. İkinci aşama ise esnetme yöntemiyle penisin içine kan dolan süngerimsi yapısını ve damarlarını genişletme üzerine kuruludur.



Doğal penis büyütme tekniklerinin yer aldığı kitap için tıklayınız.

1 yorum:

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil