30 Haziran 2016 Perşembe

Penis Büyütme Yolları

Penis büyütme teknikleri…  Son yıllarda internetin en popüler konularından birisi. Peki, gerçekten de küçük penisli birisinin penisini büyütmesi mümkün mü? Evet, tamamen doğal yöntemlerle penis büyütmek mümkün. Avrupa’da ve dünyada küçük penis sıkıntısı çeken binlerce kişiye çare sunan Penis Enlargement Bible isimli kitabın Türkçe versiyonu olan Penis Büyütme Sırları kitabından derlediğimiz bazı penis büyütme sırlarını sizinle paylaşacağız.


Penisin yapısı damarlar ve yumuşak dokulardan meydana gelir. Bu damar ağından oluşan yapı sertleştiği zaman kan dolar. Damarlarımız ne kadar genişlerse penise sertleşme anında o kadar fazla kan dolar ve daha dolgun bir penis görüntüsü oluşur. Vücut geliştirme yapanların vücutlarındaki damarların nasıl kalın ve şişkin bir şekilde derilerinin üzerinden bile göründüğüne şahit olmuşsunuzdur. İşte gerekli egzersizlerle penis damarları da aynı şekilde genişletilerek penis daha dolgun görülebilir. Kalınlık ve dolgunluk dışında bunun boya yansıması yalnızca 1cm kadar olacaktır.
Penis Büyütme Formülü
Peki penis boyunu uzatmak ne kadar mümkün? Penisin damarlar ve yumuşak dokulardan meydana geldiğini anlatmıştık. Damarsı yapının dışında kalan bölüm tıpkı dudak ve kulak memesi gibi yumuşak dokudan meydana gelir. Afrikalı Musri kadınları taktıkları plakalarla dudak ve kulaklarını istedikleri yaşta uzatabiliyorlar. Taylant’lı Padaung kadınları boyunlarını uzatabiliyorlar. Yine benzer şekilde direnç sağlanırsa penisin de uzamaması için hiçbir sebep yok.
Penisin irileştirilmesi dışında sertleşme kalitesi de çok önemlidir. Birçok kişide esas sorun kalitesiz bir sertleşmedir. Bizim kaynak kitabımız olan Penis Büyütme Sırları penisin hem büyütülmesi hem de çok güçlü bir sertleşme için gerekli egzersizleri barındırmaktadır.
Kimse 10cm penis büyüme beklentisine de girmesin ama en az 3-4cm büyüme sağlayabileceğiniz bir program mevcut. Zaten birkaç cm’lik bir ilerlemenin dahi görünüşte ne kadar fark yaratabileceğini düşünerek beklentiyi gerçekçi boyutlarda tutmakta fayda var. Boyunuz 1.75’ken 2 santim uzamak çok fark yaratmayabilir ama penisiniz 13cm iken 2cm uzaması olağanüstü fark yaratır. Alt sınırdan, neredeyse “büyük penis” sınıfına terfi edebilirsiniz. Ki zaten penis büyütme egzersizleri ile penisini 5-6cm kadar büyütebilenler dahi vardır.

Penis Büyütme Sırları

Kemik gelişimi, gelişme çağından sonra tamamen dursa da kas ve doku gelişimi devam ettiği için penis gelişimi belirli oranlarda mümkündür. 30 yaşından sonra vücut geliştirip Arnold’a bağlayan abiler görmüşsünüzdür. Aynı şekilde penis de her yaşta geliştirilebilir.
Kitapta zaten bu konular detaylarıyla anlatılıyor. Biz telif hakları gereği kitap içeriği hakkında belirli bir seviyeden fazla bilgi paylaşamıyoruz. Ancak kitabı edinmek isteyenler bu linke tıklayarak ürün sayfasına ulaşabilirler.
Cinse özgüvensizlik yaşamak zorunda değilsiniz. Yatakta muhteşem olmanıza veya manken vücutlu olmanıza gerek yok, tabi iri bir penisiniz varsa. İri, dolgun ve sert bir penis kadını zaten görsel olarak yeterince havaya sokar. Görsel tatmin önemlidir. Bir şekilde kadın havaya girdikten sonra zaten kalanını ona bırakın. Seksi doruk noktasına çıkartacaktır zaten.
Dediğimiz gibi, biraz zahmet edeceksiniz ama büyük penis yalnızca doğuştan kazanılabilecek bir özellik değil.
Penis Büyütme Formülü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder