16 Ekim 2015 Cuma

DÜNYANIN EN UZUN PENİSİ



Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar. İçimizde küçük penisli olmaktan şikayet eden, penis büyütmek isteyen çok fazla arkadaş var ama gördüğünüz gibi sadece çok küçük olması değil çok büyük olması da başa bela.

Dünyanın en uzun penisine sahip olduğunu iddia eden Meksikalı Roberto Esquivel Cabrera, cinsel organı yüzünden çalışamadığını ve “engelli” sayılmak istediğini belirtti.

48 cm penise sahip olan Cabrera 52 yaşında ve kardeşinin ona verdiği bir dairede yaşamını sürdürüyor.

Bu durumundan dolayı kadınların da kendisine yanaşmadığını söyleyen Cabrera Guinnes Rekorlar Kitabına girmek istediğini ancak henüz bu kategoride bir rekor bulunmadığını söyledi. 

Aşağıdaki röntgen ile de durumunu belgelemiş:


1 yorum:

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil