22 Ekim 2015 Perşembe

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA PENİSİ KIRILDI!


Denizlide yaşayan 49 yaşındaki D.Y. cinsel ilişki sırasında ok ciddi ağrı çekmeye başlayınca hastaneye gitti. Yapılan ilk muayene sonucunda penisinin kırıldığı tespit edildi.

Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Alper Başakçı yaptığı açıklamada; ‘’Penisi saran kanın toplandığı bir kılıf var. Bu kılıfın belli bir bölgesinin aşırı zorlanmaya bağlı yırtılmasından dolayı kan dışarı boşalıyor ve penis etrafında cildin altında morarma şişme ağrı gibi şikayetler birden ortaya çıkıyor. Genellikle hastalar çıt diye kırılma diye ses geldi diye anlatırlar. Sonrasında da acilen doktora gitmeleri gerekir. Penis kırılmaları penis ereksiyon halindeyken olur’’dedi.

1 yorum:

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil