13 Haziran 2018 Çarşamba

Penis Büyütme Teknikleri

Penis büyütme yöntemleri... İnternetin vazgeçilmez unsurlarından. Her ne kadar ilkel toplum yapımızdan uzaklaşmış olsak da büyük penis (cinselliğin temelini oluşturduğu) ikili ilişkilerde hâlâ güç ve otorite anlamına geldiği için; günümüzün de en çok rabet gören meselelerinden birisi. 
Penisin iri olması dışında sağlıklı bir ereksiyon da son derece önemlidir. Zaten birçok durumda penisin küçük görünmesinin sebebi ereksiyon kalitesizliğidir.  





Bilimsel Olarak Penis Büyütmek Gerçekçi mi?


Öncelikle çok küçük bir penisin çok büyük bir penise dönüşemeyeceğini kabullenmek gerekir. Zaten satış odaklı firmalar ipe sapa gelmez "zenci olma" vaadleriyle belki birkaç cm ilerlemeyle daha mutlu olabilecek insanları da tedaviden soğutuyorlar. 


Gerçekçi olup birkaç cm ilerlemenin sizin için fark yaratacağını düşünüyorsanız müjde, bu başarılabilen bir şey ama eğer 8-10 cm uzasın istiyorsanız bunu cerrahi yöntemler bile sağlayamaz. 

Kemik gelişimi ergenlikten sonra dursa da kas ve doku gelişimi devam ettiği için penis gelişimi belirli oranlarda mümkündür.  

Örneğin kemik gelişimi ergenlikten dursa da kas gelişimi durmaz. 30 yaşından sonra vücut geliştirip Arnold’a bağlayan abiler görmüşsünüzdür. Uygulanan birçok penis büyütme tekniği vardır:


Ameliyatla Penis Büyütme 


Bu operasyonda leğen kemiği ve penis ortasındaki bazı kas ve dokular kesilir. Bu şekilde penis öne çekilmesi için uygun hale gelir. Buradaki uygunluk derecesine göre penis öne çekilir ve kesiler dikilir, ortalama 2 ya da 3 cm gelişme kaydedilebilir. Yahut yağ veya silikon enjekte edilerek kalınlaşma sağlanır.  İlaçla Penis Büyütme: 
Vücudun kan akışını arttırarak ereksiyonu güçlendirir ve görsel olarak ekstra irilik sağlar. Damar genişliği ile artan kan basıncı ile ereksiyonu güçlendirerek etki eder. Kullanıldığı sürece etki sağlayabilir ama etkilerinin kalıcı olması beklenmemelidir.

Cihazla Penis Büyütme


Vakum sistemiyle çalışan pompalar sağlıklı olmadığı gibi pek etkili de değiller ama etkili olabilen başka sistemler de mevcut. Ancak 6 ay – 1 yıl gibi süreler boyunca günde en az 6 saat kullanılması gerekiyor. Penisi ucundan sıkıştırarak germe yöntemi kullanılıyor. Gün içinde boş zamanlarda evde bol bir giysinin içinde kullanılabilir.  


Egzersiz ve Esnetmeyle Penis Büyütme


Üzerinde en çok duracağımız, en etkili ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz yöntem bu. Çünkü ameliyat parasını dert etmeyecek bir çok insan bile bıçak altına yatmaktan çekinebilir. Özellikle basında duyduğu bazı ünlülerin bu tip ilaçlar yüzünden yaşadığı sağlık sorunları haberleri dolayısıyla kimyasal ilaçları kullanmak istemeyebilir. Yahut pompaların damar yapısını bozması veya evde bu aletleri saklama sorunlarından dolayı bu cihazlara meyletmek istemeyebilir. Ama sadece biraz zaman ve emek harcayarak elde edebileceği egzersiz ve esnetme hareketleriyle bu olumsuz etkilere maruz kalmadan kendisini geliştirebilir. Ayrıca en maliyetsiz yöntem de budur.  

Netice almak ilaç ve ameliyat seçenekleri dışında birkaç aylık zaman ve sabır gerekebilir. Çok aksatmadan bu egzersizleri tekrarlamak gerektiği için kişinin üşenmeden ve hemen ertesi gün sonuç beklemeden ilerlemeye devam etmesi gerekir. Eğer bunu başarabilirse en ucuz, sağlıklı ve kalıcı yöntem budur. 

Zaten penis büyütme teknikleri de iki aşamadan oluşur ki bunların birincisi penisi sert ve dik tutan adalelerin güçlendirilmesidir. İkinci aşama ise esnetme yöntemiyle penisin içine kan dolan süngerimsi yapısını ve  damarlarını genişletme üzerine kuruludur.