30 Eylül 2015 Çarşamba

PENİS BOYU ÖLÇÜMÜ

Uzunluğunu Nasıl Ölçeriz? (Flasit-yumuşak)
Flasit ölçüm penis ereksiyon halinde değilken uzunluğunun ölçülmesidir; yumuşak veya sarkık ölçüm. Egzersizlerin, penisin en dikkat çekici şekilde büyüdüğü ilk aşamasında bu ölçüm en önemli ölçüm olabilir.

Penisinizi alın ve yere paralel olarak tutun (yatay). Cetvelinizi penisinizin üzerine yerleştirin ve kasıklarınıza doğru bastırın. Kasık kemiğinde bir dirençle karşılaşacaksınız. Şimdi basitçe penisinizin ucundan itibaren ölçün. Bu sizin flasit uzunluğunuzdur.

Uzunluğunu Nasıl Ölçeriz? (Erekte-sert)
Aslında önceki işlemi tekrarlayacaksınız ancak bu sefer sert bir penisle. Sertleşin ve penisinizi yere paralel tutun. Cetveli kasık kemiğinize bastırın ve ucuna kadar ölçün.

Çevresi Nasıl Ölçülür? (Kalınlık)
Bu ölçüm her zaman penis sertken gerçekleştirilir. Bir mezura alın ve ortasından penisinize dolayın. Bu ölçüm sizin kalınlığınızdır.

29 Eylül 2015 Salı

YENİ BAŞLYNLAR İÇİN PENİS BÜYÜTME

Başlangıç için en önemli iki şey sabırlı olmak ve başlamadan önce ölçüm yapmaktır (evet, penis boyunuzu ölçmekten bahsediyorum)

Köprüler bir günde kurulmadı… Piramitler bir günde yapılmadı… Özgürlük Heykeli bir günde dikilmedi… Bu aynı zamanda penis büyütme, hatta vücudunuzun herhangi bir parçasını büyütme için de geçerlidir. Bunun anahtarı yavaşça başlamak ve ilerlemektir…

Sonuçları birkaç hafta içinde fark edersiniz ancak bazıları şaşırtıcı olmayabilir (ancak bazıları da, örneğin bir aydan kısa süre içinde bir inç gibi bir büyüme sık görülen bir gelişmedir). Bize birkaç ay verin ve konuştuğumuz her şeyin işe yaradığını ve gerçek olduğunu görün!

Başlamadan önce normal olarak penisinizi ölçmeniz çok önemlidir. Bazıları egzersizlere başladıktan bir ay sonra hiç bir fark görmediklerini söyler. Bunun nedeni genellikle öncesinde penislerini ölçmemiş olmalarıdır. Kullanmayı sevdiğimiz eski bir mecazi örnekte şöyle denir: Birkaç haftalığına tatile gidersiniz ve döndüğünüzde bahçenizdeki çimin ne kadar hızlı büyüdüğünü görürsünüz.

28 Eylül 2015 Pazartesi

PENİSTE BÜYÜME NASIL GERÇEKLEŞİYOR?


Kas geliştirir gibi penis geliştirmek mümkün ama nasıl? Biraz bu konu erinde duralım.

Penisin yapısını incelediğinizde 3 ana kısımdan meydana geldiğini görürüz. Bu üç çembersi yapı farklı yapıları ve işlevleri ile birbirlerinden ayrılırlar.

Corpora Cavernosa adı erilen üst kısımdaki cembersi yapılar daha fazla kan akışı sağlamakla, o ikilinin altında kalan yapı ise idrar ve meni çıkışını sağlamakla yükümlüdür.

Bu çembersi yapıları genişletmek demek penise daha çok kan dolmasını sağlamak demektir. Bu da penisin daha uzun ve kalın görünmesini sağlayacaktır. Bunun için özel olarak geliştirilmiş bir çok teknik mevcut.

Penis Büyütme Formülü

Teknikleri düzenli uygulama sonucu 3 – 4 hafta içerisinde çalışmalarınız kendini gösterecek ve daha büyük, daha güçlü bir penise sahip olacaksınız.